Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter helvetesåret – Karisik nära ny klubb

Vändning på gång för förre Blåvitt- och HIF-mittfältaren. Eldin Karisik har ett blytungt år bakom sig - klubblös har han rehabbat, men nu är han mycket nära att signa med en ny klubb.
- Vi har någonting på gång, men jag kan inte säga mer nu, säger hans agent.

Eldin Karisik spåddes en lysande framtid när han kom fram i Helsingborg i början på 2000-talet. Karriären fortsatte via Blåvitt till danska Viborg.
Karisik lämnade den danska klubben i fjol sommar för att börja om i Sverige och Varberg, då i topp i division 1. Men tio minuter in på debuten den 27 augusti var olyckan framme. Korsbandet av, minst ett halvårs rehab och korttidskontraktet med Varberg förlängdes inte.

Men nu är han äntligen tillbaka – 29-åringen ser ut att ha klart med ny klubbadress.

- Vi har någonting på gång, och det kan bli klart väldigt snart. Återkom senare i kväll så kanske jag kan berätta mer, säger Karisiks agent Martin Klette till FotbollDirekt.se.

Hur ser statusen ut, hur länge har han varit i gång?

- Han har varit frisk ett par månader nu och tränat lite med en lokal klubb i Helsingborg, men det har ju inte varit någon tävlingsfotboll sedan 16 augusti i fjol. Men den fysiska statusen är god. Jag kan inte säga så mycket mer just nu, men det ser som sagt positivt ut med ny klubbadress för Eldin.

 

 

Publicerad 2012-08-13 kl 13:28
Annons
Annons
Annons