Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Efter långtidsskadan - Mrabti öppnar för spel i höst: "Har inte bestämt mig än"

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det har gått 7,5 månader sedan Kerim Mrabti opererades för sin korsbandsskada. I nuläget är det fortfarande oklart när djurgårdaren är tillbaka i spel. 
- Jag har varken bestämt att jag ska eller inte ska spela i år, säger han till Djurgårdens hemsida.

Det var under januariturnén i Abu Dhabi som Kerim Mrabti slet av korsbandet. Sedan dess har det varit oklart när djurgårdaren återvänder till planen.

- Jag ligger på 7,5 månader sedan operationen och nu är jag inne i full träning. Det känns bra både fysiskt och mentalt. Jag har tränat på både med laget, med sjukgymnasterna och på Sophiahemmet den senaste tiden. Så det känns väldigt bra. Sedan är det bara läkningsprocessen som ska ta sin tid och den är svår att styra, det handlar mest om att sköta kost, sömn och vila, säger Mrabti till Djurgårdens hemsida.

Det har pratats om att 22-åringen möjligen kan komma att göra comeback först nästa säsong. Men han säger själv att ingenting är klart ännu. 

- I början när jag blev skadad var jag helt inställd på att jag inte skulle spela alls i år, men nu har rehaben gått så bra och jag är inne i full träning, så vi får se. Jag har varken bestämt att jag ska eller inte ska spela i år. Och även om det är jag som till sist bestämmer om jag är redo eller inte så finns det ju flera, som Mark Dempsey och våra sjukgymnaster, som har åsikter om hur vi gör. Så vi får se, säger Kerim Mrabti. 

Se den olyckliga skadan i spelaren ovan. 

Publicerad 2016-09-09 kl 17:08

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER