Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter målsuccén - nu vill han spela mot AIK

Gefles Omar Jawo har haft svårt att platsa i gästrikarnas startelva under hösten. Men efter ett mål i kvalet till afrikanska mästerskapet kan dörren ha öppnats för honom till startelvan.

- Mitt första landslagsmål. Nu hoppas jag få spela mot AIK på lördag, säger Jawo till Gävle Nyhetsbyrå.

Omar Jawo var ordinarie i Gefles backlinje under våren och hade bland annat ett par duster med brorsan Amadou i Elfsborg i premiären. Men efter VM-uppehållet har framträdandena blivit allt mer sporadiska, då Daniel Theorin och Olof Mård fått förtroendet i stället.
Men Jawos fina insats för Gambia gör att han nu är högaktuell för spel mot AIK, då Theorin är avstängd och gästrikarna är i stort behov av spelare i bra form.

- Jag är beredd att spela mot AIK om jag får chansen. Det är en otroligt viktig match för oss och det är klart det skulle vara jättekul att få kliva in på Råsunda med mycket folk på läktaren.

Det var i Gambias förlustmatch mot Burkina Faso, där Jawo spelade hela matchen som han gjorde sitt första landslagsmål.
- Det var faktiskt en väldigt speciell känsla. Jag nickade in en hörna och det var riktigt roligt och häftigt när bollen gick in. Tyvärr förlorade vi matchen men målet var roligt att göra och jag är också nöjd med min insats på planen.

Publicerad 2010-10-12 kl 09:42
Annons
Annons
Annons