POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Efter nya succén – Erton stänger utlandsdörren

Foto: Scanpix

Erton Fejzullahu

Tre nya mål senast och vassaste målsnittet i allsvenskan och sannolikt snart högintressant för proffsspioner - då stänger Erton Fejzullahu utlandsdörren.
- Jag tänker inte lämna Djurgården, varför ska jag göra det? Jag älskar den här klubben och vill stanna minst hela nästa säsong, lovar han.

 

Tre nya mål senast gav seger mot mästarna och nu totalt fyra på tre matcher för tiomiljonersvärvningen.
Erton Fejzullahu kostar Djurgården stora pengar och som han börjat lär snart det förra Hollandsproffset på allvar bli aktuell för klubbar i Europa. Men trots ett målsnitt som ingen annan anfallare över de senaste veckorna – så är han ointresserad av utlandet.

Erton stänger helt enkelt dörren för europeiska klubbar för nu och lovar en satsning i Djurgården i minst ett år till.

- Nu vill jag vara i Djurgården. Jag har ingen anledning att ha bråttom och vill se till så att Djurgården börjar vinna titlar igen, säger han till FotbollDirekt.se.
- Nej, det är inte aktuellt att lämna i vinter eller nästa säsong heller…  jag tänker inte lämna Djurgården, varför ska jag göra det? Jag älskar den här klubben och vill stanna minst hela nästa säsong, fortsätter han.

Erton Fejzullahu har tidigare spelat i NEC Nijmegen i Holland, ett anonymt äventyr som slutade med att han kom hem men trots det misslyckandet så är han inte anglägen om en snar revansch och vill inte kasta sig i väg direkt.
Trots 24 år fyllda så vill han nu bromsa sig själv.

- Jag har skrivit ett fyraårskontrakt och vill bara få lugn och ro och ge tillbaka till Djurgården för det mottagande jag har fått från lagkamrater, tränaren och fansen.

Så det är ingen långsökt tanke att få se dig stanna i Djurgården hela nästa säsong, även om det fortsätter att gå bra och du blir starkt utlandsaktuell…?

- Nej, jag kommer att stanna minst hela nästa säsong.  Jag vill vinna titlar, upprepar han och tillägger:
- Det är det enda jag tänker på. Utlandet får komma när det kommer, jag har ingen anledning att stressa. Nu ska jag bygga upp min karriär igen i lugn och ro.

Du känns redan efter några matcher som en jämnare spelare? 

- Men det har att göra med att jag kommit till en bättre klubb. Jag har bättre spelare omkring mig, då går det så här bra.

Hur ser du på manager Magnus Pehrsson – hur spelar han in för dig?
- Han har en härlig inlevelse och ger alla självförtroende, säger han snabbt…

- Han är den bäste tränare jag haft. Ja, det är han så jag har verkligen ingen anledning att ha bråttom i från den här klubben.

 

Publicerad 2012-08-27 kl 10:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå