Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter segern - flyttsnack från Omotoyossi

Syrianska kämpar för att hålla sig kvar i allsvenskan. Nu kan stjärnan och nyförvärvet, Razak Omotoyossi, lämna mitt i slutstriden.
– Jag är muntligt överens med Zamalek, säger han.

Under den senaste tiden har Razak Omotoyossi ryktats vara på väg bort från Syrianska - trots att han nyligen värvades till klubben.

Den egyptiska storklubben Zamalek vill ha anfallaren och trots att Södertäljeklubben för någon vecka sedan förklarat att man lagt affären bakom sig, förhandlar klubbarna fortfarande om en övergång.

– Vi får se. Jag är muntligt överens med dem (Zamalek) och måste flytta innan månadsskiftet om jag ska kunna börja spela där innan januari, säger Omotoyossi till TT.

– Men jag vill samtidigt visa respekt för Syrianska, vill inte ställa till problem för dem på något sätt. Klubbarna snackar fortfarande, vi får se hur det blir, säger han.

Enligt källor till FotbollDirekt.se har 26-åringen erbjudits ett treårskontrakt med en nettolön på två miljoner kronor om året av Zamalek.

Syrianskas ordförande, Andreas Temiz, förnekar dock att klubben förhandlar med egyptierna.

– Vi har inte pratat ned dem sedan vi avtod det senaste budet för tre veckor sedan. Vi vill gärna behålla Razak, men kommer de med ett nytt bud vill vi gärna lyssna, säger han till TT.

Publicerad 2011-09-11 kl 21:51
Annons
Annons
Annons