POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Efter skallningen - Gerzic stängs av ytterligare två matcher

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nordin Gerzic visades ut efter en skallning mot IFK Göteborgs Carl Starfelt.
ÖSK-mittfältaren har missat en match, och nu stänger SvFF av Gerzic i ytterligare två matcher.
"Spelaren uppträder olämpligt i en situation där bägge spelarna står panna mot panna", står i beslutet, som Fotbollskanalen tagit del av.

Det var drygt 20 minuter in i mötet mellan IFK Göteborg och Örebro som Nordin Gerzic tappade humöret. ÖSK-mittfältaren gick in hårt mot Tobias Hysén, och Blåvitts Carl Starfelt reagerade starkt och konfronterade Gerzic.

Spelarna hamnade panna mot panna med varandra. Då tryckte Gerzic till med pannan mot Starfelt, och fick ett direkt rött kort av domare Martin Strömbergsson.

Mittfältaren var automatiskt avstängd i den senaste matchen mot Malmö FF. Nu har SvFF:s disciplinnämnd beslutat att stänga av Gerzic i ytterligare två matcher - dubbla möten med Häcken.

"Efter att ha tagit del av anmälan, yttrande samt matchvideon konstaterar Disciplinnämnden att spelaren uppträder olämpligt i en situation där bägge spelarna står panna mot panna, och där denna situation avslutas med en kraftig framåtrörelse/markering med Gerzics panna som träffar motståndaren i ansiktet", skriver disciplinnämnden i sitt beslut, som Fotbollskanalen tagit del av.

Disciplinnämnden noterar också en skiljaktig mening i beslutet som ville att Gerzic skulle stängas av i ytterligare tre matcher.

ÖSK-mittfältaren var själv ångerfull efter matchen.

"Extremt dåligt gjort av mig!! finns inga ursäkter, det får helt enkelt inte hända! det är mitt fel att vi förlorar idag! ber om ursäkt till alla Kubaner som var på plats o stötta oss! jag är jävligt stolt över laget som gjorde allt dom kunde efter att jag har svikit dom!", skrev han på Twitter.

Fotbollskanalen har sökt Nordin Gerzic.

Publicerad 2018-07-24 kl 10:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå