Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Efter snack med Isaksson - nu öppnar Källström för allsvensk comeback

Foto: Scanpix

Kim Källström har pratat med Andreas Isaksson efter målvaktens återkomst till Djurgården.
Nu öppnar mittfältaren själv för en allsvensk comeback.
- Det väcker vissa tankar i mig, säger Källström till Expressen.

Nyligen återvände Andreas Isaksson till Djurgården, och Johan Elmander har skrivit på för Örgryte. Kanske vänder även Kim Källström hem till Sverige framöver? Mittfältaren har kontrakt till sommaren 2018 med schweiziska Grasshopper och tidigare har Källström inte sagt sig vara så sugen på allsvenskan, men i en intervju med Expressen förklarar han att han börjat tänka om.

- Ja, lite kanske. Det är klart att det är annorlunda nu när man ringer Andreas Isaksson och han är i Stockholm och spelar i Djurgården. Man snackar gamla minnen och han berättar hur det är nu. Det väcker vissa tankar i mig, det är klart att det gör det. Det är skillnad mot när man ringde och han var i Istanbul. Så ja, kanske. Men samtidigt - det är väldigt spekulativt, säger Källström till Expressen.

När Djurgårdens sportchef Bosse Andersson gästade Fotbollskanalens EM-program #superlive i somras trodde han inte på en återkomst i blårandigt för Källström.

Jag vet att Kim har två år kvar i Schweiz. Sen om han väljer att avsluta att spela fotboll i Sverige vet jag inte, det har han bara svaret på. Men jag tror att västkusten är nästa station för Kim, sa Andersson.

34-årige Källström har tidigare även spelat för BK Häcken på Hisingen.

Publicerad 2016-10-07 kl 16:45
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER