Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
47v

Efter strandade förhandlingarna - Blåvitt tar in Poya Asbaghi

Foto: Bildbyrån

Förhandlingarna med Andreas Brännström gick inte i lås.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen ser nu Gefles Poya Asbaghi istället ut att bli Blåvitts nya tränare, vilket GT var först med att rapportera om.

IFK Göteborg är på jakt efter en ny huvudtränare, och Dalkurds Andreas Brännström har varit klubbens huvudspår. Så sent som under fredagen bekräftade tränaren själv att han var överens om det personliga kontraktet med Blåvitt. Men klubbarna kunde inte komma överens om övergångssumman, och förhandlingarna strandade. Dalkurds sportchef Adil Kizil bekräftade då att klubbarna slutat förhandla.

- Just nu är det inga förhandlingar. De är avslutade. Det är inga förhandlingar mellan oss och Göteborg. Av den anledningen att de tvärvände och inte är villiga att betala det vi kräver, sa Kizil till GP.

Nu har IFK Göteborg istället riktat in sig på ett annat spår, som tidigare varit med i diskussionen. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen ser Gefles Poya Asbaghi ut att ta över som tränare för Blåvitt, vilket GT var först med att rapportera om. Gefle och IFK Göteborg är överens.

Asbaghi, som tidigare varit i Dalkurd, kom till ett krisande Gefle i somras och räddade ett nytt kontrakt i superettan.

Fotbollskanalen har sökt IFK Göteborgs sportchef Mats Gren, Gefles klubbdirektör Pär Lagerström och Poya Asbaghi.

Publicerad 2017-11-18 kl 17:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons