POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Efter talangens svåra skada - nu öppnar Gefle för nyförvärv

Gefle har varit försiktiga med värvningar det senaste året. Men efter anfallstalangen Erik Törnros skada ändrar sig nu klubben.
– Det ingår i jobbet att ha ögonen på vad som finns på marknaden, säger Pelle Olsson.

Erik Törnros har jagats av tyska storklubben Werder Bremen och ses som en av Sveriges största anfallstalanger. Men skador har ställt till det för 18-åringen och igår kom ett tungt besked: Törnros har brutit foten och blir borta resten av säsongen.

– Det är framförallt tråkigt för honom. Han får ingen period av kontinuitet utan skadorna ställer till det för honom, säger Gefles tränare/sportchef Pelle Olsson till Gävle Nyhetsbyrå.

- Han har ju bara gjort 5–6 matcher under säsongen och är borta under resten av säsongen nu.

Även om Törnros varit långt ifrån given i startelvan blir det nu tunnare framåt. Mot Örebro på söndag ser Dragan Kapcevic ut som enda anfallsalternativet bakom Mikael Dahlberg och Jakob Orlov. Pelle Olsson tror sig kunna lösa det hela internt, men öppnar också för ett nyförvärv på anfallssidan.

– Det ingår i jobbet att ha ögonen på vad som finns på marknaden, men det får vi ta ställning till när transferfönstret har öppnat, säger Olsson.

– Vi har experimenterat lite på träningarna. Jonas Lantto är också ett alternativ och kan lyftas upp i anfallet om det skulle vara nödvändigt. Men som det är just nu så kommer vi inte att göra några drastiska förändringar.

Publicerad 2011-07-30 kl 12:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå