Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter Tetehs sorti - AIK tar in ny "Bangura" direkt

Teteh Bangura har precis lämnat AIK. Nu förbereder sig klubben för att stärka anfallet - med en ny "Bangura". Från och med i morgon kommer Alfred Koroma att träna med klubben.

I dag blev man av med Teteh Bangura. Men planeringen på anfallssidan är AIK redan i full gång med. Nu testar man den unge talangen Alfred Koroma, skriver klubben på sin hemsida.

Den 17-årige anfallaren, från Sierra Leone, kommer att provträna med AIK från och med i morgon - fram till den 22 augusti. Dock är en övergång inte aktuell för tillfället.
– Alfred får flytta till Europa först till sommaren 2012 som professionell fotbollsspelare, vi vill genom att bjuda hit honom under en längre period redan nu lära känna honom och utvärdera honom i vår miljö, säger AIK:s scoutingansvarige Björn Wesström till klubbens hemsida.

Trots att Koroma är född i Sierra Leone, precis som "the Banguras", spelar han landskamper för USA. Den amerikanske medborgargen representerade landet i U17-VM i Mexiko tidigare i somras. Anfallaren spelade samtliga av USA:s fyra matcher i turneringen.

Publicerad 2011-08-09 kl 08:49
Annons
Annons
Annons