Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter utspelen - Sef och SvFF i möte med polisen: "Positivt"

Foto: SCANPIX

Efter polisen Per Engströms utspel på Fotbollskanalen nyligen - nu har Sef, SvFF och rikspolischefen Dan Eliasson träffats för ett möte.
- Det var positivt, säger Sef:s ordfrörande Lars-Christer Olsson till Fotbollskanalen. 

Svenk Elitfotboll och Svenska fotbollsförbundet har suttit i möte under dagen med polisen för att diskutera polisens samverkan i samband med de allsvenska matcherna.

- Det var ett positivt möte men mer om det har jag inte att säga, säger Lars-Christer Olsson.

Med på mötet var Lars Christer Olsson från Sef, Karl-Eric Nilsson från Svenska fotbollsförbundet, Rikspolischef Dan Eliasson och ytterligare representanter från polisen.

Vad som sades och vad som de kom fram till på mötet vill inte Lars-Christer Olsson säga något om utan bara att det hade varit ett positivt möte.

En som inte var med på mötet men som nåddes av de positiva nyheterna från mötet var Svensk elitfotbolls Generalsekreterare Mats Enquist.

- Det hade varit ett bra möte. Nu gör vi en omstart i samarbetet med polisen och hoppas på att det nu blir samarbetsvilliga parter från båda sidorna i de här frågorna. Det är precis vad vi behöver just nu, det känns jättebra. Att det finns en vilja att samarbeta tycker jag är kul och egentligen känner jag att vi inte är så långt ifrån varandra och då är det väldigt positivt att man ändå från polisens ledningsnivå nu är beredd på en omstart, säger han.

Publicerad 2016-02-05 kl 19:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons