POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Efter Wahlqvists flytt - kräver inte nyförvärv: "Hoppas vi står starka"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Norrköpings möte med Häcken i spelaren ovan.

Linus Wahlqvist lämnade i dag Peking för Dynamo Dresden.
Då kräver inte tränaren Jens Gustafsson förstärkning utifrån.
- Jag hoppas att vi kan stå starka, säger han till Fotbollskanalen. 

Norrköping-backen Linus Wahlqvist, 21, lämnade i dag IFK Norrköping för spel med Dynamo Dresden i Zweite Bundesliga. Det innebar att laget tappade en spelare, som i flera års tid haft en plats, både som högerback och mittback, i lagets startelva i allsvenskan.

Klubbens tränare Jens Gustafsson öppnar nu för att det kan komma in förstärkning utifrån, men känner ingen stress över övergången. 

- Att Linus lämnar oss var något som vi förväntade oss och något som vi kunnat förbereda oss för under en tid. På det sättet hoppas jag och tror att vi står starka med den truppen vi har nu, men jag ville inte säga att vi absolut inte ska ta in någon spelare, även om det kan bli så både utifrån eller från egna led. Vi har inte fattat beslut om det. Det man kan säga är att vi förberett oss för den här transfern, vilket inte alltid är möjligt, säger Gustafsson till Fotbollskanalen. 

- Jag är väldigt trygg och har ettt enormt stort förtroende för vår trupp. Vi har jättemånga bra fotbollsspelare, som alla jobbar hårt för att offra oss sig för lagets bästa. Vi är väldigt nöjda med spelarna som vi har i dag och har väldigt stort förtroende för dem, fortsätter han.

Då känner du ingen stress över att värva in en ersättare?
- Nej, inte akut, då vi kommer att kunna hantera det här under den närmaste tiden. Vi stänger dock inga dörrar till någon position, så länge fönstret är öppet. Det vore onödigt.  

Publicerad 2018-07-16 kl 22:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå