Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Eikrem fortsatt dominant i nytt tröjnummer: ”Outstanding”

Foto: SCANPIX

Magnus Wolff Eikrem fortsätter att vara en av Malmö FF:s bästa spelare. Mot AGF fick han dessutom spela med sitt nya tröjnummer, tio. 

Malmö FF vann mot danska AGF med 2-0. En av de spelarna som var fortsatt prestationsstarka i Malmö FF var Magnus Wolff Eikrem, som för första gången spelade med sitt nya tröjnummer. Han fick ta nummer tio efter avskedet från Guillermo Molins.

- Det betyder egentligen inte så mycket, men det är klart att jag aldrig har spelat med nummer tio i en seniorklubb.

- Det har väl varit en dröm och nu var det en möjlighet att byta, så jag tog den.

Eikrem har också ett kontrakt som går ut efter nästa säsong. Han själv säger att han inte vet om det finns diskussioner om att förlänga.

- Det är min agent som sköter det.

Även Malmö FF:s tränare Allan Kuhn visade på presskonferensen en stor tillfredsställelse över att ha norrmannen i truppen. Han säger att vändpunkten för Eikrems svaga tid kom när han byttes in mot Elfsborg i omgång 4 av Allsvenskan, efter en svag höst 2015 och bänktid under försäsongen 2016.

- Kanske var han så irriterad och frustrerad på mig att han inte spelade tidigare. Nu skulle han visa mig, för han har varit otroligt duktig sedan han kom in mot Elfsborg på bortaplan. Efter det har han varit outstanding, men det ska man väl inte säga om någon fotbollsspelare för då blir de sämre.

- Om han inte tycker att han rör bollen tillräckligt mycket så vandrar han in i plan, håller i bollen. Han är otroligt duktig på att känna tempot i en match. ”Ska det gå fort nu, ska det gå långsamt, ska vi hålla i bollen, ska vi gå till attack?”.

Publicerad 2016-07-04 kl 20:08
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER