Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Eikrems förklaring: "Tänkte inte på att Olof sträckte fram handen"

Allsvenskan

Magnus Wolff Eikrem vägrade ta Olof Persson i hand när han byttes ut mot Åtvidaberg i dag. Nu kommer norrmannens förklaring.
- Det som hände ska naturligtvis inte ske, men det hände i en minut av frustration, säger Eikrem till klubbens hemsida.

Det var efter 72 minuter som mittfältaren byttes ut - och när han var på väg mot bänken vägrade han ta assisterande tränaren Olof Persson i handen innan han satte sig på bänken.

- När jag går av planen är jag väldigt frustrerad över matchen och ville mest bara sparka till någonting, jag tänkte inte på att Olof sträckte fram sin hand. Det är mycket känslor i fotboll och där rann det över. Efter matchen har jag pratat med Olof om händelsen och bett om ursäkt för att se till att där inte är något dåligt förhållande mellan honom och mig. Det som hände ska naturligtvis inte ske, men det hände i en minut av frustration, säger Magnus Wolff Eikrem till hemsidan.

ANNONS

Olof Persson:

- Jag och Magnus har pratat om händelsen och där finns egentligen inte så mycket att säga. Han var väldigt frustrerad och förbannad på matchen när han gick av planen, säger Persson till hemsidan.

Se när Eikrem vägrar ta Persson i handen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-01 kl 22:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto