POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

El Kabir berättar om "tjockis-hån": "Senast Tom Pettersson"

Foto: Bildbyrån.

Moestafa El Kabir har utsatts för hån på planen.
Kalmar-anfallaren berättar att det handlar om hans vikt. 
- Till och med spelarna gör det. Kallar mig för tjockis. Senast var det Tom Pettersson, säger han i "Ekwall Möter" enligt Fotboll Direkt. 

Moestafa El Kabir vände tidigare i år tillbaka till allsvenskan igen och den här gången för spel i Kalmar FF efter en sejour i Turkiet. Anfallaren är den här säsongen noterad för sex seriematcher och under lördagen ställs KFF härnäst mot Helsingborg.

El Kabir berättar nu, i en tv-intervju i "Ekwall Möter", att har fått ta emot hån för sin vikt från bland annat supportrar och motståndare ute på planen. 

- Till och med spelarna gör det. Kallar mig för tjockis. Senast var det Tom Pettersson, säger han i "Ekwall Möter" enligt Fotboll Direkt.

El Kabir berättar däremot att han inte bryr sig om det och säger själv att han är "lite rund". 

- Ja, jag var det. Nu är jag inte i superform heller. Jag har precis kommit tillbaka från skada. Det ser lite roligt ut när jag ser mig själv på tv. Jag ser lite rund ut. Jag har inga problem med det alls, säger han i tv-intervjun. 

Östersund-backen Tom Pettersson skriver så här i ett sms till Fotboll Direkt om att han, enligt El Kabir, hånade anfallaren för hans vikt:

"Om jag skulle kommentera vad El Kabir och många andra säger på fotbollsplanen så skulle vi kunna hålla på en bra stund. Det är inget som ligger i mitt intresse", skriver Pettersson. 

Publicerad 2019-05-10 kl 18:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå