Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

El Kabir kan återvända till allsvenskan – i sommar

Moestafa El Kabir har hamnat i blåsväder i Cagliari. Nu kan han få nobben av den italienska klubben – och återvända till Mjällby?

Det var i en match mot Torino med Cagliaris Primavera-lag som den förre Mjällby-stjärnan Moestafa El Kabir blev utvisad i den 85:e minuten, för att sedan håna domaren. Det har renderat i att anfallaren stängts av i fem matcher.

Italiensk media uppger nu att Cagliari inte tänker nyttja den köpoption som finns i kontraktet med Kabir, vilket betyder att 23-åringen är aktuell för en comeback i allsvenskan i sommar.

– Jag känner till incidenten, men vi har inte haft kontakt med Cagliari den senaste tiden, säger Mjällbys klubbdirektör Jörgen Martinsson till eurosport.se.

– Vad som gäller är att Cagliari har till den 31 maj på sig att utnyttja sin köpoption. Gör man inte det så blir ”Musse” vår spelare och då finns det ett antal olika scenarier som är möjliga. Antingen så spelar han med Mjällby eller så vill han gå vidare och då får vi försöka hitta en sådan lösning.

Hur tänker ni? Det är en bra spelare, men också stora pengar?

– Jo, men det är för tidigt att spekulera i det. Om det blir så att han blir vår spelare igen får vi ta ett resonemang om det med ”Musse” och se vad han vill. Det är det viktigaste. Men det är ju en fantastisk spelare som skulle vara en rejäl förstärkning för Mjällby såklart, säger Martinsson

Publicerad 2012-04-19 kl 18:12
Annons
Annons
Annons