Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

El Kabir stoppas i Sverige: ''Ingen svensk klubb kan betala vad vi vill ha''

Svenska mästarna Malmö FF är inte aktuellt för Mostapha El Kabir.
Mjällby vill inte släppa succéspelaren till en allsvensk konkurrent. Huvudspåret är nu en italiensk Serie A-klubb och ett provspel inom kort.

- Någon allsvensk klubb är inte aktuell. Det finns ingen svensk klubb som kan betala vad vi vill ha, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson till FotbollDirekt.se.

Mostapha El Kabirs säsong har varit sensationell.
Från att ha stämplats som ett värstingbarn i Holland efter en grov tackling på en motståndare så har hans karriär lyft igen under året i Mjällby.
El Kabir är kort och gott ett av årets affischnamn i den allsvenska fotbollen.

Och intresse från svenska konkurrenter har inte saknats men ändå aldrig varit aktuellt eftersom Mjällby, enligt vad FotbollDirekt.se erfar, minst vill göra en 20-miljonersaffär med El Kabir.
Uppgifter som i dag stärks av flera källor med insyn som FD varit i kontakt med - som alla samstämmigt gör gällande att huvudspåret nu är en icke namngiven Serie A-klubb och där ett provspel ser ut att gå igenom inom kort.

- Något är på väg att hända - mer säger jag inte. Men för oss handlar det om att sälja Mostapha utomlands, säger Mjällbys ordförande.

- Allsvenska klubbar har visat intresse men det har vi aldrig känt aktuellt. Vi vill inte möta Musse som motståndare nästa säsong. Vi vet hur bra han är så det är ingen bra idé, säger Jörgen Martinsson.

Vad säger du om att våra källor påstår att ni vill ha mellan 20-30 miljoner för El Kabir?

- Det återstår väl att se men det är inga orimliga pengar. Alla vet ju som sagt vilken bra spelare det handlar om.

Publicerad 2010-11-17 kl 20:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons