Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

El Kabirs skadehelvete fortsätter – borta resten av säsongen

Moestafa El Kabirs skadeelände verkar aldrig ta slut. Den senaste skadan innebär att han blir borta resten av säsongen - och Mjällby tvekar till att ta hem honom.
– Om han varit så skadad så är han inte i matchform, säger Mjällbys sportchef Thomas Borstam-Andersson till Kristianstadsbladet.

 

Karriären och flytten till Cagliari i italienska Serie A har inte gått som tänkt för Moestafa El Kabir. Efter en ny skada och bråk med tränaren pekar allt på att stjärnanfallaren inte köps loss av den italienska klubben – och istället går tillbaka till Mjällby AIF i juni.

– Jag vill inte spekulera i vad som kommer att hända, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam till Kristianstadsbladet.

Med nya skador gång på gång är det dock tveksamt vilken form El Kabir befinner sig och om han är redo för spel med Mjällby igen.

– Om han varit så skadad så är han inte i matchform, säger Borstam-Andersson.

Mannen som tog El Kabir till Cagliari, Roberto di Fanti, stämmer in vad det gäller skadorna och bekräftar det faktum att anfallaren missar resten av säsongen.

– Han har drabbats av sin sjätte skada i samma ben sedan han kom till Italien, han är borta resten av säsongen, säger Roberto di Fanti.

Mjällby har sedan tidigare öppnat för en försäljning av El Kabir direkt när han återvänder till Sverige i juni, men skadeläget hos anfallaren gör att det kan bli tufft att hitta en ny klubb. Från Mjällbys håll är man tysta och väljer att avvakta med några uttalanden.

– Jag vill inte spekulera i något och väntar på vad som händer, säger Borstam-Andersson.

Daniel Blomgren

 

Publicerad 2012-04-23 kl 09:56
Annons
Annons
Annons