POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborg bekräftar: "Berglund lägger av"

Elfsborgs assisterande tränare Peter Wettergren bekräftar fotbollskanalens nyhet.
Fredrik Berglund lägger av.
- Han har bestämt sig för att inte spela fotboll mer.

Elfsborgs assisterande tränare Peter Wettergren bekräftar det fotbollskanalen.se tidigare idag avslöjade. Fredrik Berglund har bestämt sig för att lägga skorna på hyllan.

- Han har berättat att han bestämt sig för att inte spela fotboll mer och det är bara att acceptera, säger Peter Wettergren till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Han känner att motivationen saknas, att han saknar stora mål med sin fotboll. Han har haft en härlig och fantastisk karriär. Nu känner han att han här på slutet när han haft mycket skador och att motivationen tryter och att det är jobbigt att komma tillbaka efter skada.

Kom det som en blixt från klar himmel?
- Han har pratat lite om det, men man har inte fått några raka besked. Men visst har man vetat om det och känt till det lite, men att beslutet kom idag det var lite oväntat, säger Wettergren och fortsätter:

- Men det är bara att respektera, det är Fredriks beslut och det är väldigt strongt att komma till det beslutet, att känna att man gjort sitt och nu får någon annan ta över. Det är bättre att se det positiva som han gjort och det är bara att önska honom lycka till vad han nu än tar dig för.

Publicerad 2011-01-10 kl 18:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå