POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborg flyttar upp ung duo i A-laget: "Allsvensk potential"

Foto: Bildbyrån

20-åringarna Arian Kabashi och Christopher McVey flyttas upp i Elfsborgs A-lag.
Båda spelarna har skrivit på ett tvåårskontrakt.
De har visat att de har en potential för att bli allsvenska spelare, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Elfsborgs hemsida.

Arian Kabashi och Christopher McVey var under 2017 lärlingar i Elfsborgs A-trupp. Nu flyttas 20-åringarna upp i A-laget och har båda skrivit på ett tvåårskontrakt.

Jag är oerhört stolt över att få kunna kalla mig seniorspelare i Elfsborg. Jag kom till klubben som trettonåring och sedan dess har jag längtat och haft detta som mål, och nu när det är verklighet så kan man knappt bärga mig tills att vi sätter igång, säger anfallaren/yttern Kabashi till klubbens hemsida.

McVey:

Det känns såklart helt fantastiskt, jag har jobbat för detta länge. Jag har uppnått ett av mina delmål, att bli en del av A–truppen, så nu ska jag sätta upp nya och bara köra. Man vill först och främst att det ska gå bra för Elfsborg, för då kommer det gå bra för mig också, säger backen.

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson har höga förhoppningar på spelarna:

- Både Arian och Cristopher har i sina roller som lärlingar i A-truppen under 2017 visat att de har en potential för att bli allsvenska spelare. Dessutom är det två spelare som kommer från vår egen ungdomssektion, vilket naturligtvis känns extra bra

Publicerad 2018-01-03 kl 12:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå