Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborg lånar ut anfallare till Norrköping

IFK Norrköping och Elfsborg har inlett ett samarbete. I första skedet kommer superettanklubben att låna anfallaren Henrik Svedberg från Elfsborg.

- Alla papper är inskickade så han kan spela för oss efter helgen, säger Norrköpings sportchef Tony Martinsson till Folkbladet.

Den 21-årige anfallaren har aldrig slagit sig in i Elfsborgs A-lag och har fortfarande inte gjort någon allsvensk match. Nu är tanken att han ska få speltid hos IFK Norrköping istället. Men det finns också ett problem. Henrik Svedberg har ådragit sig en skada och skulle den visa sig vara allvarlig så blir det ingen övergång.

- Jag är sugen på att komma och spela för Norrköping. Det lockar absolut, men skadan bekymrar mig lite. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt, säger Svedberg.

Samtidigt är IFK Norrköping på väg att tappa försvararen Djordje Mrdjanin. Han befinner sig just nu i Ungern för provspel med Vasas Budapest.
- Om alla parter kommer överens blir han kvar därnere, annars åker han hit igen i morgon (lördag), säger Tony Martinsson till Norrköpings Tidningar.

Publicerad 2009-08-29 kl 10:38
Annons
Annons
Annons