POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Elfsborg petar Elm - får träna extra

Skador och sjukdomar har förstört David Elms vår. Nu petas han i matchen mot Halmstad - istället ska han träna extra för att komma ifatt.

- Jag tror att David bara har varit med på hälften av träningarna ungefär, säger Elfsborgstränaren Magnus Haglund till BT.

Elfsborgs mångmiljonvärvning David Elm har inte lyckats under våren. Skador och sjukdomar har mestadels satt stopp för 28-åringen sedan han kom i från Fulham.
Kalmarsonen kommer nu tvingas träna extra för att han en chans att ta en startplats i laget.

– Det är verkligen behövligt med extraträning, för han har redan haft två rejäla skador (ljumske och baksida lår) sedan han kom hit – och har utöver det varit sjuk vid flera tillfällen, fortsätter Haglund.

Elm själv välkomnar beslutet - trots att det innebär att han får börja kvällens match mot Halmstad på bänken.

- Jag känner att jag inte har varit i den form som jag hade hoppats kunna vara i. Det känns som att jag bara har kommit upp i 70 procent av vad jag kan – så nu kör jag extrapass för att komma i gång på riktigt.

– Det kommer att bli många matcher framåt sommaren med tanke på alla cuper samt allsvenskan. Då gäller det att vara i form för att kunna prestera bra i flera matcher på kort tid.


 

 

Publicerad 2011-05-23 kl 12:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå