Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborg vill ha Jon Jönsson

Elfsborg jagar mittback och nu vill man lägga pengarna från Emir Bajrami-transfern på Jon Jönsson i Bröndby, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se.

Tidigar i veckan kunde fobollskanalen.se avslöja att Elfsborg jagar en målvakt och mittback för de pengar Emir Bajrami genererade efter sin flytt till Twente. Målvakten visade sig vara FC Köpenhamns Jesper Christiansen och enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill nu Boråsklubben värva hem Jönsson.

Jon Jönsson har haft det tufft sedan han lämnade Elfsborg 2007. Skador satte stopp för genombrottet i Toulouse och samma sak hände i Bröndby där en huvudskada höll honom borta från spel länge och sedan dess har han inte riktigt kunnat slå sig in i laget igen.

Klubben har gott om pengar sedan försäljningen av Emir Bajrami och tränare Magnus Haglund erkänner mittbackssuget.
- Det stämmer. Magnus lämnar förslag till styrelsen om vad vi ska vidta för åtgärder i spelartruppen och han har sagt till oss att vi behöver förstärka på mittbackssidan, säger klubben ordförande Bosse Johansson till fotbollskanalen.se.

Har ni kontaktat Jon Jönsson?
- Inga kommentarer. Men däremot har Stefan Andreasson som klubbchef alltid kontakt med spelare som spelat i Elfsborg tidigare och jag antar att han har det med Jon också.

Fotbollskanalen.se har även varit i kontakt med Jönssons agent Per Jonsson men ej heller han vill kommentera om det finns något konkret förslag ännu.

Publicerad 2010-05-29 kl 20:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons