Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Blytung säsong i Elfsborg - ändå på väg till Grekland

Foto: Bildbyrån

Tom Söderberg hade en tung säsong i Elfsborg.
Enligt BT är han på väg att lämna klubben - för grekiska Apollon Smyrnis.
- Vi pratar med en viss klubb, säger Stefan Andreasson.

Inför förra säsongen värvade Elfsborg Tom Söderberg från Häcken med förhoppningen att förstärka försvaret rejält. Men det har inte gått som klubben eller 26-åringen hoppats på. Nu uppger BT att mittbacken är på väg att lämna Borås, men inte för en annan klubb i Sverige utan för grekiska Apollon Smyrnis.

- Vi pratar med en viss klubb som visat intresse kring Tom, mer än så är det inte i dagsläget, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.

Nyligen flyttade Mikael Dahlberg till Apollon Smyrnis och han har precis som Tom Söderberg Patrick Mörk och Carl Fhager som agent och rådgivare.

Apollon ligger på trettonde plats i den grekiska högstaligan och har bara två poäng ner till Veria som ligger näst sist.

Förra året fick Tom Söderberg mycket speltid i början av säsongen, men efter mardrömsmatchen mot Öster i augusti, där han bjöd på två mål och drog på sig ett rött kort, åkte han utanför laget. Så här sa han till fotbollskanalen.se efter den tunga insatsen.

- Det var en match där allt skit kom. Det kändes inte bra under spelets gång, kroppen ville inte med. Det kanske var att jag inte var i någon vidare fysisk form i den matchen. Men samtidigt lär man sig otroligt mycket av motgångar, man lär sig väldigt mycket och man mognar genom att vara med om det. Jag har aldrig varit så besviken efter en match.

- Jag vet inte riktigt vad det beror på att när jag kom hit så fick jag en liten otrygghetskänsla och det kanske beror på att det blev väldigt mycket konstgräs, varje träning var på konstgräs. Man kanske saknade gräs lite, jag vet inte men man måste vänja sig bara. Jag tror att 95 procent av allt hos mig bara är mentalt. Jag får helt enkelt inte se den här bollen som någon tickande bomb när den kommer mot mig utan jag måste göra som jag alltid har gjort.

Publicerad 2014-01-15 kl 09:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons