POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Förlänger kontraktet: "Elfsborg är hemma för mig"

Foto: Scanpix

Han skrev sitt första kontrakt med klubben för 14 år sedan. Nu förlänger Lasse Nilsson sitt kontrakt med Elfsborg till över säsongen 2017.
– Elfsborg är hemma för mig, säger han.

Anfallsveteranen har hunnit bli 33 år men trots det väljer Elfsborg att förlänga kontraktet redan nu. Ett kontrakt som kan vara det sista i Lasse Nilssons långa karriär.

– Jag är tacksam för den tillhörighet som klubben har gett mig genom åren, så jag ville verkligen stanna kvar karriären ur, och nu ser det ut att bli så, säger han till klubbens hemsida.

– Det har varit mitt mål en längre tid, och när det nu är klart så känns det naturligtvis oerhört bra. Det var väldigt viktigt för mig att intresset var ömsesidigt, att Elfsborg tyckte och trodde att jag även i fortsättningen kommer kunna bidra och inte att jag får hänga med bara för att jag är en trotjänare. När vi började diskutera framtiden förra våren så jag var öppen med att jag ville stanna, men ville inte klubben det så kunde jag titta på andra alternativ. Lyckligtvis var det ömsesidigt, säger Lasse.

Publicerad 2015-03-31 kl 14:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå