Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Här är Elfsborgs nya värvning - vässar anfallet med hemvändare

Viktor Prodell

Elfsborg vässar anfallet inför seriestarten.

Klubben lånar in Viktor Prodell över hela säsongen.

- Det här kändes som ett mycket bra alternativ, säger han till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen.se tidigare rapporterat har forwarden – som 2012 svarade för 15 mål på 29 matcher med Åtvidaberg – haft svårt att hitta rätt i Belgien. Den landslagsmeriterade 26-åringen värvades till KV Mechelen förra vintern, men efter en bra start har det gått betydligt tyngre. Sedan 14 december har han inte fått spela överhuvudtaget.

Nu väljer Prodell att återvända till Sverige, och nästa anhalt blir Elfsborg. Han har tackat ja till ett lånekontrakt som sträcker sig över 2014, och efter det har Boråsklubben även option på att köpa loss honom.

- Ja, så blir det. Nästa vecka reser jag till Sverige och då ska vi göra klart med de allra sista bitarna, säger Prodell till fotbollskanalen.se.

Vad återstår?

- Bara läkarundersökningen egentligen.

Hur kommer det sig att valet föll på Elfsborg?

- Jag har ju velat hitta ett lag där jag får mer speltid och även om jag vet att jag kommer att få kämpa för det även i Elfsborg känns det väldigt bra att välja dem. Det var det enda alternativet som verkligen träffade på pricken rätt.

Skönt att ha allting på plats?

- Absolut, det känns väldigt bra att lösningen närmar sig. Det har ju inte riktigt fungerat som jag hade hoppats på i Mechelen, och därför är det här den bästa lösningen för alla.

Publicerad 2014-03-16 kl 21:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons