Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Hysén nobbade Elfsborg – kan hamna där ändå

Elfsborg försökte värva Tobias Hysén, 32 – som nobbade.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se kan anfallaren hamna i Elfsborg trots allt.

Tobias Hysén, 32, vill flytta hem till Sverige. Anfallarens agent Jonas Svensson berättade för Borås Tidning att Elfsborg ställt frågan om att värva Hysén. Men den förra Blåvitt-anfallaren nobbade.

– Elfsborg ställde frågan, inte mer än så. Jag pratade med Tobias, som blev smickrad över intresset, men han var väldigt klar med att det var Blåvitt som gäller om han flyttar hem, säger han till tidningen.

Tobias Hyséns mål är att komma tillbaka till klubben i sitt hjärta – IFK Göteborg. Men när Sportbladet pratade med IFK Göteborgs sportchef Mats Gren påtalade han att övergångssumman kan vara ett problem.

– Han vill hem. Men jag tror det blir svårt. Han går så väldigt bra där borta. Då vill de ha samma pengar som vi fick för honom, sa Mats Gren enligt Sportbladet.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se kan det nu bli Elfsborg trots allt för Tobias Hysén. Anfallaren kommer flytta hem och kan inte IFK Göteborg lösa den ekonomiska biten är Elfsborg ett alternativ för 32-åringen.

Elfsborg hade Viktor Prodell, 26, på lån från Mechelen under säsongen, men det har avtalet har gått ut. Elfsborg är också en av få klubbar i Sverige som skulle ha råd med en stjärnvärvning á la Hysén. Dessutom är Hysén god vän med Anders Svensson. 

Publicerad 2014-11-03 kl 23:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons