Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Ingesson kan återvända till Elfsborg redan nästa år: "Har påbörjat en diskussion"

Foto: SCANPIX

Klas Ingesson och Bosse Johansson när Ingesson presenterades som chefstränare.

Klas Ingesson hoppar av som manager för Elfsborg. Men redan nästa år kan återvända till klubben.
- Vi har påbörjat en diskussion vad han ska göra i Elfsborg nästa år. För vi vill väldigt gärna att han ska fortsätta, säger Elfsborgs ordförande Bosse Johansson till fotbollskanalen.se.

Klas Ingesson slutar efter den här säsongen som manager i Elfsborg. Kroppen säger ifrån efter sviterna av cancersjukdomen.
- Som Klas säger själv, han orkar inte riktigt fullt ut. Vi har respekt för det. Vi är väldigt, väldigt glada över det sätt han jobbat som manager det här året. Sen är hälsan det viktgaste man har, säger klubbens ordförande Bosse Johansson till fotbollskanalen.se.

- Vi har haft en dialog under några veckor, när han har funderat fram och tillbaka och till slut landade han i det här. Han är riktig kämpe.

Trots att Ingesson nu lämnar klubben så finns det förhoppningar om att han ska kunna återvända redan nästa säsong.
- Vi har påbörjat en diskussion vad han ska göra i Elfsborg nästa år. För vi vill väldigt gärna att han ska fortsätta. Vi hoppas kunna ha nytta av honom även nästa år. Han har ju en väldigt unik personlighet.  Vi får se var det landar, säger Bosse Johansson.

- Lite tidigt att säga än vad det ska vara. Men att dra nytta av Klas starka ledarskap och personlighet det vill vi verkligen.

Publicerad 2014-10-16 kl 18:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons