Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Ingesson om Ishizaki: Han är en del av planen för 2014

Foto: SCANPIX

Elfsborgs tränare Klas Ingesson har inte hört något om LA Galaxy och vill inte förlora sin poängkung Stefan Ishizaki.

- Han är väl den spelaren som producerat mest poäng för Elfsborg de senaste säsongerna så det är klart att han finns med i mina planer för nästa säsong.

Sverige kan bli en profil fattigare. Stefan Ishizaki är på väg till LA Galaxy och enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är en övergång nära. En övergång som Elfsborgs tränare Klas Ingesson är helt ovetande om.

- Det har jag inte hört talas om alls. Jag har ju hört att klubbar drar i honom från lite varstans men inte att det skulle vara någon specifik klubb, säger Ingesson som planerar för ännu ett år med Ishizaki.

Finns Stefan Ishizaki med i dina planer för 2014?

- Det tror fan att han är. Han är väl den spelaren som producerat mest poäng för Elfsborg de senaste säsongerna så det är klart att han finns med i mina planer för nästa säsong. Sen om han känner att han vill gå så är det väl så, säger Ingesson till fotbollskanalen.se

Stefan Ishizaki har varit en av Elfsborgs viktigaste spelare de senaste säsongerna och hade en stor del i Elfsborgs guld 2012 då han gjorde åtta mål och åtta assist.

Publicerad 2014-01-18 kl 19:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons