Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

James Keene nära lånas ut till Portsmouth: "Jobbar hårt på att få loss mig"

På måndag tränar James Keene med Elfsborg.
Men anfallaren tror på en utlåning till Portsmouth.
- Klubben jobbar hårt på att få loss mig, säger han till fotbollskanalen.se.

James Keene, 27, fick inte stanna kvar i Djurgården trots att fansen utsåg honom till Årets Järnkamin. Nu ser nästa klubb ut att bli Portsmouth. Sedan tidigare har det varit känt att anfallaren befinner sig i England där han tränar med klubben - men nu står det klart att League One-laget förhandlar med Elfsborg.

- Jag har ju två år kvar på kontraktet med Elfsborg och Portsmouth jobbar väldigt hårt på att få loss mig, men det är en del problem i klubben, bland annat med ekonomin. Det blir ett lån i så fall, säger James Keene till fotbollskanalen.se.

- Det är ett väldigt bra alternativ att återvända till Portsmouth. Det är League One i England, det är en bra liga och klubben har bra fans. Det blir ju ett lån och om jag gör bra ifrån mig så öppnar det dörrar här i England. Det är ett absolut ett bra alternativ, men vi får se om klubben klarar av att få loss mig. De har sagt flera gånger att det väldigt gärna vill ha mig och att man jobbar på det.

I helgen flyger James Keene tillbaka till Sverige och på måndag tränar han med Elfsborg. Men anfallaren tror att det blir en kort sejour till Borås.

- Jag ska göra mitt bästa där så får vi se om tränaren vill ha mig.

Är det troligt att du spelar i Elfsborg eller i någon annan svensk klubb nästa säsong?

- Om jag ska vara ärlig så förmodligen inte. Jag stänger inga dörrar men förmodligen inte.

Är känslan att det blir Portsmouth?

- I dagsläget känns det så, men jag stänger inga dörrar. Jag har några andra alternativ i England också, jag pratar med några klubbar.

- MLS är också ett alternativ. Jag pratade med en MLS-klubb i går, men eftersom det är så nytt så vill jag inte säga något om det. Vi får se vad som händer, men ligan i USA växer.

Publicerad 2013-01-04 kl 12:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons