Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

TV: Haglund: "Klas uppmanade mig att ta jobbet"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Magnus Haglund blir ny manager i Elfsborg. Nu berättar han att Klas Ingesson uppmanade honom till att tacka ja till jobbet.
- Klas hade mycket han ville delge mig, säger Haglund.

Klas Ingesson var Elfborgs manager fram till cirka två veckor innan sin bortgång. Innan han lämnade talade han mycket med Magnus Haglund - som han ville ha som sin efterträdare.
- Klas kontaktade mig och vi hade ganska mycket kontakt den sista tiden, säger Haglund.

- Klas hade mycket han ville delge mig och mycket han ville berätta, och vi hade ganska givande samtal. Hur jag såg på Elfsborg och på mitt sätt att arbeta och det slutade väl att Klas sa att det här måste du ta nu.

Magnus Haglund sa under onsdagens presskonferens att det kändes som ett kall när Klas Ingesson skulle efterträdas. Och han menar att det var ett enkelt val att gå till Elfsborg.
- Sen blev ju omständigheterna som de blev, helst hade vi alla sett att Klas hade haft den här rollen och varit frisk och stark. Men när det nu inte gick och Klas i princip uppmanade mig att ta jobbet så när jag då la ihop allt så var det rätt givet att det var det här jag ville göra, säger Haglund.

Haglund berättar också om saknaden efter sin bortgångne vän.
- Det har varit en tuff tid. Det är en vän som har gått bort alldeles för tidigt. Det finns en sorg som inte kommer försvinna, säger Haglund.

Publicerad 2014-11-12 kl 13:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons