POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

TV: Svenssons mäktiga fint som siste man - snurrar upp Walker totalt

Nästa

Avbryt
Försök igen

Uddamålsledning, bara minuter kvar av matchen, Anders Svensson som siste man. Då gör Elfsborgslegendaren tvärtemot skolboken – och snurrar upp Djurgårdens Kevin Walker fullständigt.

Det var efter 82 minuters spel på Tele2 Arena som Svensson, omskolad till mittback som han är, fick bollen som siste man i Elfsborgs försvarslinje. Djurgården var på gång vid det laget, för Daniel Berntsen hade just reducerat till 1-2 inför 20 000 jublande hemmafans. Nu hade Dif vittring på poängen och satte press för att stressa sina gäster till misstag.

Men den medicinen fungerade inte alls på herrlandslagets meste landslagsspelare genom alla tider. Svensson tog emot bollen framför den framstörtande Kevin Walker som såg ut att kunna få till en motläggssituation, vilket kunde ha friställt honom från mittlinjen.

Men istället lurade Anders Svensson Walker, och förmodligen alla andra närvarande på Tele2 Arena, med en blixtsnabb fint. Se och njut, eller se och förfasa dig, om du älskar vanligt, hederligt, resolut försvarsspel!

Publicerad 2015-04-06 kl 13:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå