Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

U21-landslaget missade skadan – nu blir Hiljemark borta i upp till sex veckor

Elfsborgs mittfältare Oscar Hiljemark kan vara borta till början av augusti på grund av en skada han ådrog sig på U21-landslagets träning. Som landslaget missade.

Oscar Hiljemark skadade sig när han var borta med U21-landslaget men landsläkarna missade skadan och lät honom spela match ändå. Nu kan han bli missa fem allsvenska omgångar och båda kvalmatcherna till Europa League.
- Jag gick på ett avslut på träningen och så uppstod skadan när jag landade. Jag landade bra, det var ingen vrickning eller stukning men ledbandet i foten hade tydligen ryckt av en bit av ett ben så då uppstod en spricka, berättar han.

Ändå spelade du matchen, varför?
- Vi röntgade men då visade sig ingen skada så jag spelade matchen sen med sprickan i foten och då blev det lite värre. Så när jag kom hem till Elfsborg röntgade jag igen och nu har jag fått på print att det är en spricka, säger han.

Kände du inte på smärtan att det var en rejäl skada?
- Jag kände ju direkt när det hände att det inte stod rätt till men när jag röntgade och det inte syntes någon skelettskada så var det ju bara att bita ihop och köra. Det var en viktig match och jag kände att jag ändå kunde bidra.

Hur länge blir du borta?
- Läkarna säger två till sex veckor så det är bara att sätta sig på träningscykeln och se glad ut. Hoppas att det läker snabbt.

Publicerad 2012-06-25 kl 16:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons