Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborgs glädjebesked - försvararna tillbaka i full träning

Foto: Scanpix

På lördag drar Elfsborgs tävlingssäsong igång. Idag fick supportrarna det positiva beskedet att duon Jörgen Horn och Jesper Manns är tillbaka i full träning.

Det var på träningslägret i USA som nyförvärvet Jörgen Horn skadade knät i matchen mot DC United. Tillsammans med ytterbacken Jesper Manns, som varit borta ett längre tid, är nu försvararna nu tillbaka i full träning.

- Det känns väldigt bra att vara tillbaka för fullt, såklart. De första dagarna efter skadan trodde jag att det kanske var rätt så illa, men det gick snabbt till det bättre och känslan byttes fort till förhoppningar om att det skulle vara lindrigt. Och när jag fick beskedet att jag bara skulle vara borta några veckor var det en lättnad, säger Jörgen Horn till klubbens hemsida. 

Inför förra säsongen så värvade Elfsborg Jesper Manns från Jönköpings Södra, men debutsäsongen blev ingen direkt succé. Summeringen blev sex matcher varav fem från start i Allsvenskan, och däremellan två baksideskador, två bristningar, en hjärnskakning och slutligen en höftoperation som gjordes för drygt tre månader sedan.

- Det var mycket upp och ner för mig under 2015, men jag tycker ändå att jag hanterade det bra mentalt. Nu är jag jätteglad över att vara tillbaka för fullt och kan fokusera på att komma i form, säger han till klubbens hemsida. 

Publicerad 2016-02-17 kl 14:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons