POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Elfsborgs glädjebesked - Ishizaki kan vara tillbaka mot Peking

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen i spelaren ovan.

Stefan Ishizaki klev i går av skadad mot Hammarby.
Nu meddelar han att han kan vara tillbaka mot Peking. 
- Vi får se, säger Elfsborg-mittfältaren till Fotbollskanalen. 

Elfsborgs rutinerade mittfältare Stefan Ishizaki spelade i går från start mot Hammarby på Borås Arena, men blev utrullad på kärra skadad i första halvlek efter en duell med Neto Borges i motståndarlaget. Elfsborgs läkare Matilda Lundblad meddelade efter matchen till Fotbollskanalen att det rörde sig om en lårkaka, men ville inte fastställa det med anledning av vidare undersökningar av mittfältaren i dag. 

- Det är bara en lårkaka, så det är ingen fara. Jag var mest besviken över att jag inte kunde spela vidare i matchen. Det kan göra väldigt ont, men det är ingen större fara för framtiden, berättar Ishizaki för Fotbollskanalen. 

- Vi behövde inte göra en röntgen eller liknande. Det kommer i sådana fall vid ett senare tillfälle om jag inte svarar på behandlingarna. Vi får i sådana fall kolla på om det hänt något med muskeln. Jag räknade med att låret skulle vara lite stelare i dag, samtidigt som det gjorde lite mer ont i går. Jag haltar när jag går, samtidigt som det är svårt att röra sig ordentligt. Smärtan har dock gått ner, så länge det inte går åt fel håll blir det ingen röntgen. 

Vad blir nästa steg för dig i rehabiliteringsprocessen?
- Jag började redan i dag. Vi har kört massa behandlingar och från och med i morgon blir det mer cirkulationsträning för att få igång låret igen. Det blir väldigt mycket rehab, vilket är tråkigt, då man tränar mer när man är skadad än frisk. Det kommer bli två, tre pass om dagen. 

Hur ser du på dina möjligheter till spel i nästa möte med Norrköping?
- Det får man ju se, då det beror alldeles på hur lång tid det tar att läka eftersom att man även ska kunna träna inför matchen också. Vi får se, men det är som sagt ingen skada, ingen stor grej inför framtiden. 

Elfsborg ställs måndagen den 23 juli mot Norrköping på Östgötaporten. 

Publicerad 2018-07-17 kl 16:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå