Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborgs glädjebesked - skyttekungen redo för spel igen

Nästa

Avbryt
Försök igen

Viktor Prodell åkte på en hjärnskakning i svenska cupen. Men nu är skyttekungen redo för spel igen.

Det var i mötet med SUFstars för ungefär en vecka sedan som Prodell åkte på en hjärnskakning och han var inte med när Elfsborg körde över Kalmar med 3-0 i söndags.

Men nu är Prodell, som ligger fyra i skytteligan på tio mål hittills, redo för spel igen och han väntas vara tillbaka i laget igen till söndagens hemmamatch mot Sundsvall.

- Det var såklart riktigt surt att missa den matchen, men vi vann och det var det viktigaste, utan tvekan. Samma sak gäller på söndag mot Sundsvall, det spelar ingen roll hur det går för mig utan bara det går bra för laget så är jag och alla andra nöjda och glada med det, säger Prodell till klubbens hemsida.

Även Per Frick är redo för spel igen. Han har varit borta i två veckor på grund av en hjärnskakning han åkte på mot Gefle.

- Det är självklart kul och riktigt skönt att vara tillbaka. Så känner man alltid när man kommer tillbaka efter en skada. Och det är kanske lite extra skönt nu när vi har så många viktiga matcher framför oss, säger Frick till hemsidan.

Se höjdpunkterna från Elfsborg 3-0-seger mot Kalmar i söndags i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-28 kl 14:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons