POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborgs lagkapten i Turkiet - kan bli lagkamrat med Holmén

Teddy Lucic, Jari Ilola, Denni Avdic och Mattias Florén är redan förlorade till nästa säsong. Nu kan också lagkaptenen vara på väg bort från Elfsborg.

Martin Andersson kan bli nästa namn som lämnar Elfsborg. Detta sedan han rest ned till Turkiet för provspel med Istanbul BB - samma klubb som tidigare lagkamraten Samuel Holmén spelar för.

- Det gick fort allting. Jag kollade vad Magnus Haglund och Stefan Andreasson tyckte men jag fick klartecken och då var det inte mycket att tveka på, säger Andersson till Borås Tidning.

Elfsborg kan alltså tappa ännu ett tungt namn till kommande säsong om det vill sig illa. Martin Andersson har inte bara varit en betydelsefull lagkapten hos Elfsborg. Han har som mittback utgjort ryggraden i lagets försvar.

Men tränaren Magnus Haglund känner sig ändå inte manad att stoppa Andersson från chansen att bli utlandsproffs.
- Det är mycket sällan vi gör den här typen av deal men Martin har varit i klubben i 15 år och får han nu den här chansen vill vi inte sätta några käppar i hjulet, säger Haglund.

Andersson har än så länge bara provtränat med Istanbul under lagets träningsläger i Antalya.
- Jag kör på så får vi se. Jag räknar inte med någonting, utan fokuserar på att prestera så bra som möjligt den tid jag är här.

Men det är fortfarande mycket som är oklart och om han fått några signaler från Istanbuls lagledning säger han:
- Inte ett ljud. Det är klart det vore ett äventyr och en stor utmaning att komma hit men jag vet att det är väldigt mycket som ska klaffa. Ska jag vara ärlig är jag än så länge inställd på att spela vidare med Elfsborg.

Publicerad 2011-01-11 kl 13:58
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå