Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborgs lättnad - stjärnorna snart i comeback

Elfsborg vägrar räkna bort sig själv från guldstriden. Med fyra comebackande stjärnor ska Elfsborg in i det sista utmana AIK och IFK Göteborg.

James Keene var tillbaka i går och gjorde enda målet när BP besegrades i måstematchen för att Elfsborgs guldchans skulle leva vidare.

Nu är också Martin Ericsson, Emir Bajrami och Daniel Mobaeck klara för comebacker. Fyra stora namn som med sina skadeproblem fått Elfsborg att tappa de senaste veckorna. 0-4 mot IFK Göteborg och 0-5 mot Malmö FF.

Tunga smällar för ett Elfsborg som egentligen aldrig gjort bort sig i allsvenska sammanhanget sedan satsningen inleddes för några år sedan. Martin Ericsson vadskada är nu i alla fall helt bra.

Ericsson spelade sista åtta minuterna i BP-matchen i sin första match på ett par månader. Därmed är Ericsson precis som Keene i gång. Sportbladet avslöjar i dag att Ericsson och ytterligare två tunga namn förmodligen är tillbaka från start till kommande måndag mot Halmstad.

För första gången på länge, länge har Magnus Haglund med det ordinarie lag. Sjukgymnasten Jan Andblad:
– Emir Bajrami (muskelblödning) och Daniel Mobaeck (ljumske) är mycket bättre. Men vi valde att vila dom. Vi har röntgat Joel Johanssons fot och är inget sönder så är han också spelklar.

Publicerad 2009-09-25 kl 14:09
Annons
Annons
Annons