Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborgs mittfältsstjärna tveksam till spel i omstarten

Stefan Ishizaki är mycket tveksam till spel när laget möter Gais på lördagen. Orsaken är den skada i ljumsken han ådrog sig i matchen mot IFK Göteborg.

- Han är ett osäkert kort. Vi får se hur han mår i morgon bitti men som det ser ut nu är det väl fifty-fifty, säger klubbens sjukgymnast Jan Andblad till Aftonbladet.

Elfsborg förlorade mot IFK Göteborg med 0-4 strax före uppehållet och inte nog med förlusten så klev Stefan Ishizaki av planen med ljumskproblem.
Tanken var att Ishizaki skulle vara tillbaka efter landlagsuppehållet men när Elfsborg tränade på torsdagen fick han på nytt känning i den onda ljumsken.
- Han kände sig stel och fick behandling igen. Han tränade för fullt idag för första gången men tyckte själv att han blev stel i ljumsken och att han inte var 100 procent. Vi behandlade det, så får vi se hur hans kropp svarar på det, säger Elfsborgs Andblad.

Förra hösten hade Ishizaki också skadeproblem och var en av orsakerna till att laget inte kunde vara med och hota Kalmar om SM-guldet.

Publicerad 2009-09-11 kl 13:24
Annons
Annons
Annons