POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Elfsborgs prestigevärvning - värvar från guldkonkurrent

Tom Söderberg uppges vara klar för Elfsborg. Övergången sägs presenteras när Elfsborg och Söderbergs Häcken möts om drygt två veckor.
– En känsla säger att det kan vara dags att byta klubb, säger Tom Söderberg.

Tom Söderberg förlänger inte sitt kontrakt med Häcken och nu uppger Borås Tidning att han är klar för Elfsborg. Lagen möts om drygt två veckor och enligt tidningen kommer övergången bekräftas efter den matchen.

Det är dock först till nästa säsong som Söderberg ska vara klar. Huvudpersonen själv passar på att hylla Elfsborg samtidigt som han helst inte vill kommentera klubbar.

– Jag är överens med Häcken om att inte kommentera framtiden alternativt klubbalternativ den närmaste tiden. Men jag ska ha ett möte med Sonny (Karlsson, sportchef i BK Häcken) så småningom, det är väl satt till veckan efter det att vi mött Elfsborg, säger Söderberg till BT.

– Jag har väl bilden att det är en ganska familjär klubb, som har lyckats med mycket. Jag har egentligen aldrig hört ett negativt ord om Elfsborg.

Varför vill du inte förlänga med Häcken?

– Jag har varit 12 år i klubben. Det har egentligen fungerat jättebra hela tiden, men kanske att det kan vara läge för en ny utmaning. Det är en känsla jag har. Men som sagt, jag ska prata med Sonny, vi har följts åt under många år och jag har fullt förtroende för honom, han kan säkert hjälpa till att dirigera mina tankar.

– En känsla säger att det kan vara dags att byta klubb.

Publicerad 2012-08-14 kl 12:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå