Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elm kung i luften - Elfsborg pressar HIF i guldstriden

Syrianska fick några riktigt fina lägen — men kunde inte ta vara på dem. Det gjorde däremot Elfsborg, som efter 2—0-segern borta fortsätter att imponera i guldstriden.

Någon total utspelning av nästjumbon Syrianska var det ändå inte tal om.

Syrianska hade bland annat öppet mål två gånger och ett stenhårt skott i stolpen. Dessutom två farliga frisparkar av Abgar Barsom, där Jesper Christiansen tvingades styra ut ena till hörna med fingertopparna och den andra strök precis utanför nätet.

Men när ingen står på rätt plats när guldlägena öppnar sig och bollen går någon centimeter fel hela tiden, då fortsätter det gå emot trots fina intentioner.

Södertäljelaget hade vid seger sånär kunnat gå i fatt IFK Norrköping på kvalplatsen, men Elfsborg var självsäkert stabila. Som när Stefan Ishizaki iskallt drog några finter och med kraft sköt in 2—0-målet i 35:e minuten.

Elfsborg har all den kyla och det flyt som Syrianska desperat behöver.

Ta bara David Elms nickmål till 1—0. En långboll in framför mål, nick av Elm, retur av Miller och så mål av Elm som mötte sin egen retur med en ny nick som susade förbi en överspelad Miller.

Än har tåget inte gått, men med bara åtta omgångar kvar måste en vändning komma snart. Annars blir det raka spåret ner för Syrianska.

ELFSBORG: Christiansen – Mobaeck, Jönsson, Augustsson, Karlsson – Hiljemark, Svensson - Ishizaki, Nilsson, Hult – Elm.

SYRIANSKA: Miller – demir, Saglik, Jawo, Durmaz – Barsom, Arneng – Oyal, Michel, Saleh – Ijeh.

Publicerad 2011-08-21 kl 16:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons