POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Elm mot landslagsformen: "Det känns bättre och bättre"

När övriga spelare går på semester fortsätter Kalmars Rasmus Elm att spela fotboll. Då är det landslaget som gäller. Våravslutningen med Kalmar hade knappast kunnat sluta bättre efter 2-0 mot Helsingborg.

- Det var skönt att vinna och vi gör det riktigt bra. Vi satte hög press på dem och vi hade bra koll på Henke, även om han fick ett par frilägen, säger Rasmus Elm till FotbollDirekt.se

Rasmus Elm har precis som Kalmar som lag haft en vår som inte har övertygat allt för mycket. Men 2-0 mot Helsingborg var ett styrkebesked och i synnerhet av Elm, som klämde in en snygg frispark.
Har du skjutit in dig nu inför spelet i landslaget?
- (skratt) Ha ha. Ja kanske det men jag hade också något skott idag som inte var något vidare. Men det är alltid bra för självförtroendet att få sätta dem. Jag har känt mig lite seg i benen sen matchen mot Gais men idag kändes det riktigt bra och det känns bättre och bättre, säger Elm.

Segern gör att Kalmar ser ut att lämna den direkta bottenstriden bakom sig och nu blicka uppåt i tabellen, även om det skiljer nio poäng till serieledande IFK Göteborg. Men avståndet till trean Helsingborg är nu bara fyra poäng.
- Vi har trott på det vi har gjort. Förr eller senare kommer det resultat. Den här veckan vi haft matchledigt har gjort oss gott.

Nu väntar alltså landslagsspel för Elm, där han i stället för att spela i ett lag med rödvitt ställ, får spela mot lag som just har rödvita ställ.
- Jag får akta mig så att jag inte passar fel av gammal vana, säger Elm med ett skratt.

Publicerad 2009-05-31 kl 20:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå