Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Elm om landslaget: "Har aldrig varit aktuellt"

Foto: SCANPIX

Rasmus Elm har trots sina skadeproblem ständigt kopplats ihop med landslaget.
För Barometern berättar mittfältaren att det aldrig har varit aktuellt.
- De har gjort det riktigt bra, både resultat och prestation. Vad ska jag in där och förstöra om nu? säger han till tidningen.

Ända sedan Janne Andersson tog över som förbundskapten har ett namn alltid spekulerat inför trupputtagningarna - nämligen Rasmus Elm.

Den 28-årige mittfältaren säger dock att landslaget inte har varit aktuellt för honom under tiden i Kalmar.

- Jag har varit med där och vet vad som krävs. När jag hittar en nivå som jag mår bra i och kan prestera bra i så skulle det kunna vara aktuellt. För mig hade det varit dåligt att lägga på en massa andra saker som pressar på både kropp och huvud. Det är något jag har lärt mig under denna tid som varit. Samtidigt har jag haft bra diskussioner med både Janne och Erik hela tiden, säger Elm till Barometern.

2015 bröt han sitt kontrakt med CSKA Moskva på grund av sina hälsoproblem. Skutan gick då till Kalmar. Nu tittar Elm bort från Småland och allsvenskan igen. Att han inte kommer stanna kvar i Sverige är knappast någon hemlighet.

- Jag har varit tydlig med att min ambition är att komma i väg en sväng till medan det går. Jag har inte så många år kvar, så jag ska ta en sväng till i alla fall. Jag hoppas på det. Men dyker de inte upp rätt så... Jag kommer vara ganska kräsen den här gången, sade Elm till Fotbollskanalen efter den sista omgången i allsvenskan.

Elm berättar att anbud funnits, men att han väntar på rätt klubb.

- Hade jag velat spela någon annanstans så hade jag kunnat göra det nu.

- Det känns som att jag har tappat några år. Jag har varit på en viss nivå i Holland och Ryssland och är inte säker på att jag vill börja om i samma steg igen. Han får jobba på nu, Mörk (Patrik, agent). Jag litar på honom.

Publicerad 2016-11-25 kl 23:03

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER