Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elms KFF-framtid avgörs i veckan: "Vill komma till avslut"

Foto: SCANPIX

Rasmus Elm kan vara på väg att lämna Kalmar FF. Den här veckan ska det avgöras om stjärnan fortsätter i klubben 2017 eller inte.
- Både vi och Rasmus vill komma till någon form av avslut innan vi startar upp en ny säsong, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till Barometern.

Rasmus Elm återvände till Kalmar i början på 2015 efter långvariga problem med en magsjukdom som till och med hotade karriären. Nu är mittfältaren frisk igen, och Elm har tidigare sagt att han är sugen på ett nytt utlandsäventyr. Men bara om rätt erbjudande dyker upp, annars kan 28-åringen tänka sig att fortsätta i KFF. Inom de närmsta dagarna ska Elms framtid avgöras.

- Vi har ett inbokat möte den här veckan, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam, som själv ska ta semester i slutet av veckan, till Barometern.

Andersson Borstam räknar med att mötet ska avgöra framtiden för stjärnan.

- Ja, det räknar vi med. Både vi och Rasmus vill komma till någon form av avslut innan vi startar upp en ny säsong här den 5 januari.

Förhoppningen är fortfarande att få ha kvar Elm på Guldfågeln Arena även till säsongen 2017.

- Jag hoppas att Rasmus blir kvar. Vi har haft en positiv dialog hela vägen och jag är alltid positiv, vi får se, säger Andersson Borstam.

Publicerad 2016-12-27 kl 14:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons