POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Elyounoussi skippar Stockholmsderbyt – för derby i norska andradivisionen

Foto: Bildbyrån.

SOLNA. Ett av allsvenskan hetaste matcher för året spelas på söndagen mellan Djurgården och Hammarby.
Kommer AIK:s Tarik Elyounoussi att se på matchen?
- Jag kommer att se Fredriksstad-Moss. Det är Østfoldsderbyt i Norge, säger han.

På söndagen drabbar Djurgården och Hammarby samman i ett väldigt hett derby som kan avgöra mycket i guldstriden. Hammarby är inför matchen sex poäng bakom Djurgården och skulle vid en förlust vara nio poäng bakom med bara tre matcher. Samtidigt skulle en Hammarbyseger innebära att fyra lag alla ligger inom tre poäng med tre omgångar kvar av allsvenskan. 

Det är alltså upplagt för dramatik och många kommer antligen att följa derbyt. Om Tarik Elyounoussi är en av dem? Knappast.

- Jag kommer att se Fredriksstad-Moss (i norska andradivisionen). Det är Østfoldsderbyt i Norge, så det är det jag kommer att se på.

Fredriksstad är klubbens om Elyounoussi kom upp genom och norrmannen har även gjort en vända till i moderklubben. Samtidigt som han menade att han inte kommer att se på Stockholmsderbyt har han en önskan för resultatet.

- Vinst till Hammarby kanske? Du har vi samma poäng som Hammarby och tre poäng upp till Djurgården. Det kommer bli spännande, man vet inte vad som kommer att hända. För en neutral supporter tror jag att det här är fantastiskt, önskar anfallaren.

Publicerad 2019-10-06 kl 06:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå