IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

IFK Norrköping och Trelleborg fick båda respass i svenska cupen. I Norrköpings grupp föll man efter att ha släppt in ett sent mål mot Örebro i den sista matchen – och Trelleborg mäktade inte med att hålla jämna steg med Östersund.

På fredagen möttes de båda lagen i en träningsmatch på Östgötaporten i Norrköping. Och Peking, som ställde upp med sin starkaste elva med namn som Kalle Holmnerg, Simon Thern och Jordan Larsson från start, tryckte gasen i botten med en gång.

Hemmalaget gick fram till hela 4-0 redan under den första halvleken efter två mål av just Kalle Holmberg, ett av Larsson och ett av Alexander Jakobsen.

I den andra halvleken repade TFF mod och friserade siffrorna till slutresultatet 4-1 efter att Erik Anderson stått för målet i den 89:e minuten.

Norrköping inleder säsongen mot en annan nykomling, Brommapojkarna, den 2 april på hemmaplan. TFF ställs mot IFK Göteborg på hemmaplan den 1 april.

Publicerad 2018-03-09 kl 19:20

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.