Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Engelsk klubb vill köpa loss Blåvitts Engvall

Om tre dagar stänger transferfönstret.
Nu erfar Fotbollskanalen att en klubb från engelska The Championship vill köpa loss Gustav Engvall.
– Jag har hört massa rykten, säger sportchefen Mats Gren.

Gustav Engvall har kopplats ihop med Stoke och i mars var han där och tränade med laget. Om tre dagar stänger transferfönstret och nu erfar Fotbollskanalen att en engelsk klubb vill köpa loss Engvall, men inte Stoke utan ett lag från The Championship.

– Det har gått lite rykten. Men inget konkret. Jag har hört lite på lite olika håll, men jag tror inte så mycket på det eftersom han inte spelat på ett tag, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren.

Gustav Engvall var på grund av skada inte med när IFK Göteborg spelade mot Helsingborg. Inför matchen var det en klubb från The Championship som hade ackrediterat sig och det var Bristol City, men klubben dök inte upp på Gamla Ullevi.

– Klubben var uppsatta på listan men kom inte, säger Mats Gren som hävdar att inte har hört något om att det skulle vara den klubben som vill ha Engvall.

– Nej, det är inget som jag hört.

Spelar Gustav Engvall kvar i IFK Göteborg när transferfönstret har stängt?
– Jag vet inte, det blir bara spekulationer. Jag har inget konkret nu men jag har hört massa rykten, men eftersom han inte spelat på så länge så tror inte jag att det blir någon flytt. Om vi ska sälja nu måste det vara något bra. Framför allt att spelaren också verkligen vill iväg.

Engvall har själv inte hört något om Englandsuppgifterna.

Tror du att det händer något innan fönstret stänger?
- Det kan väl hända saker under de sista dagarna. Man ska aldrig säga aldrig, men det är väl upp till dem då. Jag är ju här, säger Engvall till Fotbollskanalen.

Publicerad 2016-08-28 kl 19:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons