Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Engvall inför Blåvitt-mötet: "Blir något att bita i"

Foto: Bildbyrån

Djurgården kan ta upp jakten på Malmö FF vid en seger mot IFK Göteborg.
Men främst är det andraplatsen blåränderna siktar på.
- Det är väl upp till oss egentligen. Vi kan inte klaga på något annat, det är vi som ska göra jobbet, säger Gustav Engvall till Dif-TV.

Två av allsvenskans formstarkaste lag ställs mot varandra när IFK Göteborg och Djurgården ställs mot varandra på Gamla Ullevi under måndagskvällen.

För gästernas Gustav Engvall blir det en återkomst till sin gamla hemmaarena.

- Jag vet hur det är att spela där efter mina år där. De har alltid en positiv känsla där hemma. Det blir något för oss att bita i. Men vi känner oss starka, så vi kan absolut åka dit och ta tre poäng, säger Engvall till Dif-TV.

Vid vinst återtar Djurgården andraplatsen i allsvenskan. Och även om Malmö FF:s vacklande form väckt viss spänning så är det att ta platsen bakom skåningarna som är målet för Dif.

- Det är absolut det vi siktar på nu. Vi kör på nu hela tiden, varje dag, varje match, för att nå dit och det lever i allra högsta grad. Och det är väl upp till oss egentligen, vi kan inte klaga på något annat, det är vi som ska göra jobbet. Det är bara tre poäng som räknas, säger Gustav Engvall.

Blåvitts David Boo Wiklander ser fram emot mötet mellan de formstarka lagen.

Vi hoppas förstås på en häftig publikfest på Gamla Ullevi där vi ska fortsätta på den inslagna väg vi haft under en längre period, säger backen till IFK Göteborgs hemsida.

IFK Göteborgs trupp:

Pontus Dahlberg, Erik Dahlin, Emil Salomonsson, David Boo Wiklander, Edvin Dahlqvist, Billy Nordström, August Erlingmark, Andreas Öhman, Martin Smedberg–Dalence, Sören Rieks, Mix, Sebastian Eriksson, Vajebah Sakor, Sebastian Ohlsson, Adil Titi, Patrik Karlsson Lagemyr, Tobias Hysén, Mikael Boman, Elias Omarsson.

Saknas: Kristopher Da Graca (avstängd), Sam Adekugbe (baksida lår), Thomas Rogne (vad).

Djurgårdens trupp: 

Andreas Isaksson, Tommi Vaiho, Elliot Käck, Jacob Une Larsson, Niklas Gunnarsson, Jonathan Augustinsson, Souleymane Kone, Felix Beijmo, Jesper Karlström, Magnus Eriksson, Haris Radetinac, Kerim Mrabti, Kim Källström, Othman El Kabir, Gustav Engvall, Julian Kristoffersen, Tinotenda Kadewere, Haruna Garba.

Saknas: Jonas Olsson, Kevin Walker, Aliou Badji (avstängda), Marcus Hansson, Oscar Jonsson (skador).

Se matchen i C More Sport och stremat på C More med start 19.00.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän
Publicerad 2017-09-11 kl 11:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons