Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Engvall om turerna kring Dif: "Får se vart det landar"

Foto: Bildbyrån

En skadad anfallskollega stoppade Gustav Engvalls utlåning till Djurgården - åtminstone just nu. Det kan fortfarande bli aktuellt med en flytt för 20-åringen.
- Jag vill spela U21-EM i sommar och då måste jag få matcher, säger Engvall till Ölandsbladet.

Gustav Engvall var ytterst nära att lånas ut till Djurgården under 2017. Alla parter var överens om en affär och anfallaren befann sig i Stockholm, men i dagarna kallade Bristol City tillbaka 20-åringen till England efter att klubbens anfallsstjärna Tammy Abraham skadat sig. Nu berättar Engvall själv om turerna.

- Det har varit mycket på sistone. Det som stått i tidningarna stämmer ganska bra. Men så kom Tammys skada otajmat, säger anfallaren till Ölandsbladet.

Gustav Engvall är ett namn för U21-EM i Polen i sommar och var med i kvalet. Men anfallaren känner att han behöver få speltid för att få spela mästerskapet.

- Alltså, jag trivs bra här. Men jag vill spela U21-EM i sommar och då måste jag få matcher. Får jag inte det här snart, så kommer jag förmodligen inte få det sen heller. Då är U21-EM i fara och det vore jobbigt att missa.

Bristols tränare Lee Johnson menade att det fortfarande finns en möjlighet till en utlåning för Engvall så länge det svenska transferfönstret är öppet. Även 20-åringen själv håller dörren öppen.

- Vi får se vart det landar, men nu vet jag att jag blir här ett tag och jag bara fortsätter gnugga på. Jag känner mig i jättebra form, säger Engvall.

Publicerad 2017-02-22 kl 12:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons