Enrico frälste DIF: ''Segern stärker självförtroendet''

1-1 stod det på resultattavlan i Uefa-kvalet mellan Djurgården och Rosenborg. Då dök Enrico upp och ordnade segern för stockholmarna i slutminuten.

- Det känns riktigt bra att få avgöra. Nu har vi två raka segrar och det stärker vårt självförtroende, säger matchhjälten Enrico till FotbollDirekt.se.

Segermålet (2-1) kom i den 90:e matchminuten där mittfältaren dök upp på bortre stolpen efter en frispark av Prince Ikpe Ekong.

Målet kom något överraskande då Rosenborg var bättre i andra halvlek, framför allt efter deras kvittering som DIF-målvakten Pa Dembo Touray får ta på sig.

''Blåränderna'' var dock klart bättre i första halvlek och fick också en rättvis ledning genom Johan Oremo. Segern och det fina spelet innan paus tar laget med sig till returen på Lerkendal i Trondheim.

- Rosenborg kommer pressa oss ännu hårdare då. Men vi är på rätt väg och förhoppningsvis kan vi nu visa upp ett bättre Djurgården än tidigare under säsongen, avslutar Enrico.

Publicerad 2008-08-14 kl 22:26